Samenwerking UBN en Planbition

UBN is opgericht in 1991 en bestaat als zelfstandige organisatie nu bijna 25 jaar. Het succes van UBN is te danken aan de duurzame relaties die zij opgebouwd hebben met zowel de kandidaten als klanten zoals Remia, WE en Nedal.

UBN bemiddelt met UBN Uitzendbureau in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Voor de bemiddeling van getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau kan men terecht bij UBN Professionals. Of het dus gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, parttime of fulltime, UBN helpt graag.

Op het moment dat een organisatie een grotere pool van medewerkers op de werkvloer inzet komt daar een behoorlijk planningsvraagstuk bij kijken. Om de klanten van UBN hierbij optimaal te kunnen ondersteunen zijn zij een samenwerking aangegaan met Planbition.

Hierdoor beschikt UBN over een efficiënte planningstool die hen in staat stelt om niet alleen flexkrachten, maar ook vaste medewerkers efficiënt in te zetten op basis van de door de klant aangegeven criteria. Hiermee biedt UBN de klanten de gelegenheid om de gehele personele planning uit handen te geven.

Na een uitgebreide selectie procedure heeft UBN voor Planbition gekozen. Met name de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en flexibiliteit waren, naast het feit dat het systeem 100% webbased is, redenen om voor de software van Planbition te kiezen. Ook de platte organisatie met korte en informele lijnen heeft UBN doen besluiten de samenwerking met Planbition aan te gaan.