Binnen personeelsplanning hebben meerdere stakeholders, zoals de eigen organisatie, de medewerkers als de klanten te maken met communicatie omtrent de personeelsplanning.

Timing ontvangt elke dag van haar klant KLM Catering services aanvragen om uitzendkrachten in te zetten voor verschillende afdelingen.

Elke afdeling kent haar eigen bijzonderheden, waardoor er kritisch geselecteerd wordt welke kandidaat het beste op welke functie ingezet kan worden.

Planbition ondersteunt Timing bij het maken van de juiste keuze, omdat Planbition automatisch controleert welke uitzendkracht het beste op de functie past binnen de geldende wet- en regelgeving en hiervoor automatisch een voorstel maakt.
De klanten van Timing vragen om ontzorging en om procesoptimalisatie. Door de inzet van Planbition is Timing in staat om deze klantwens te realiseren.

Binnen de uitzendbranche wordt de communicatie van zowel de uitzendkracht als de klant richting het uitzendbureau steeds belangrijker. Planbition speelt in op deze trend en faciliteert in een effectieve communicatie, zowel intern als extern.