Planbition en CTB Flex coveren totale personeelsplanning proces van strategie tot salarisstrook

Het streven naar optimalisatie van het totale strategische personeelsplanning proces van de urenregistratie tot aan de bijbehorende verloning en facturatie aan alle partijen, heeft geleid tot een samenwerking van gerenommeerd ICT dienstverlener in het uitzendsegment CTB Flex met leverancier van gebruiksvriendelijke intelligente webbased softwareoplossingen voor personeelsplanning Planbition.

CTB Flex heeft Planbition gekozen om binnen haar Best of Breed productsuite aan te bieden als oplossing voor een gebruiksvriendelijke online personeelsplanning. De koppeling van Planbition met het FlexManagementSysteem van CTB Flex zorgt ervoor dat de hele keten van strategische personeelsplanning tot aan de urenregistratie, verloning en -facturatie wordt afgedekt. De uitgebreide online mogelijkheden dragen in grote mate bij aan procesoptimalisatie voor de klant.

Door een slimme koppeling van het FlexManagementSysteem met de personeelsplanning en -registratie van Planbition ontstaat een gestroomlijnd proces dat minder inspanning van de hele organisatie vergt. De koppeling verloopt via het integratieplatform van CTB Flex. Het integratieplatform zorgt ervoor dat uitzendorganisaties hun ideale IT landschap samen kunnen stellen en applicaties kunnen aansluiten op de solide verlonings- en facturatietoepassing van CTB Flex. Uitzendbureau Timing werkt inmiddels geruime tijd op deze manier en naar volle tevredenheid.

Door het koppelen van de personeelsplanning aan de verloning kunnen we onze klanten een snelle en foutloze facturatie garanderen.” – Harriët van Wijngaarden – Manager Timing Incompany Services.

Procesoptimalisatie was zeker een van de voornaamste doelen van de samenwerking die Planbition en CTB Flex zijn aangegaan. Personeelsplanning heeft door de bijbehorende dynamiek een enorme impact op verschillende bedrijfsprocessen en vergt daardoor een grote inspanning van een organisatie. Planbition geeft haar klanten toegang tot een online communicatieplatform en –oplossing en is van mening dat klanten optimaal gebruik moeten kunnen maken van de producten en diensten met een minimum aan risico en tegen de laagst mogelijke kosten. Planbition werkt daarom niet met dure licentiemodellen maar op basis van een partnership en een afrekenmodel op daadwerkelijk gerealiseerde uren.

Het bundelen van de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke innovatieve software van Planbition met de uitgebreide kennis van de uitzendprocessen van CTB Flex zorgt ervoor dat een complete oplossing geboden kan worden waarbij de klant ontzorgd wordt op het gebied van personeelsplanning, urenregistratie en de koppeling naar de backoffice.