LondenDe personeelsplanning software van Planbition is ingezet in Groot Brittannië om diverse activiteiten op de Olympische- en Paralympische Spelen in Londen te plannen.

Ruim 600 medewerkers zijn ingezet om diverse horeca- en promotieactiviteiten in te vullen. Elke medewerker heeft een afzonderlijke logincode ontvangen waarmee ze individueel de beschikbaarheid gedurende de Spelen door konden geven. Binnen zeer korte tijd hebben de medewerkers gezamenlijk 8000 beschikbare dagen ingevoerd, waardoor de organisaties, die gebruik hebben gemaakt van Planbition, in staat waren om de beschikbare medewerkers te plannen op de activiteiten, waarvoor deze medewerkers beschikbaar en gekwalificeerd waren. Nadat de planning was opgesteld kon elke medewerker online het rooster bekijken en zien voor welke activiteit en op welke locatie hij of zij gepland was. Op deze wijze waren de organisaties in staat om in zeer korte tijd de planning samen te stellen en direct te communiceren naar de medewerkers, wat veel tijdsbesparing heeft opgeleverd.

Wilt u meer informatie over onze software oplossingen voor uw personeelsplanning, neem dan contact met ons op door naar de contactpagina te gaan of stuur een mail naar info@planbition.com