Bedrijfsprofiel

Planbition is leverancier van intelligente en innovatieve software oplossingen voor de personele inzet, waarbij de hele keten van strategische personeelsplanning tot aan de urenregistratie wordt afgedekt. Door de jarenlange praktijkervaring zijn wij ons er van bewust dat software alléén niet de oplossing voor uw problemen kan zijn, maar dat software een goed proces ondersteunt. Planbition onderscheidt zich dan ook van de reguliere softwaremarkt door eerst samen met de klant de huidige processen te inventariseren alvorens tot implementatie wordt overgegaan.

Onderscheidend vermogen

De kracht van Planbition is het creëren van toegevoegde waarde met softwareproducten in combinatie met de juiste dienstverlening om de problemen rondom de personele inzet op te lossen. Niet de software zelf, maar de wijze waarop er gebruik van wordt gemaakt staat centraal. De gebruiksvriendelijke software onderscheidt zich dan ook doordat de laatste technologieën op een creatieve en innovatieve wijze in onze producten verwerkt worden.

De medewerkers van Planbition hebben niet alleen jarenlange praktijkervaring met het ontwikkelen van software, maar hebben ook jarenlange ervaring met de processen rondom personeelsplanning. De combinatie van deze kennisgebieden stelt ons in staat om een volwaardige gesprekspartner te zijn voor onze klanten en samen met de markt de ontwikkelingen op de voet te volgen en snel op wijzigingen in te spelen.

Planbition is een lean en mean organisatie met een pragmatische aanpak. Onze zienswijze met betrekking tot de toekomst van softwareleveranciers is dat het niet meer van deze tijd is om dure licentiemodellen op de markt te brengen en hoge investeringen van de klant te vragen, maar om een partnership met de klanten aan te gaan, zodat deze optimaal gebruik kunnen maken van onze producten en diensten met een minimum aan risico en tegen de laagst mogelijke kosten.