mf-groepDe MF Groep is al sinds 1978 actief als intermediair op de arbeidsmarkt. Dankzij de strategische positie in het Noorden, persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak zijn we uitgegroeid tot een vooruitstrevende en flexibele samenwerkingspartner op gebied van personele dienstverlening in Noord- en Oost- Nederland. We werken dagelijks aan de succesvolle en duurzame samenwerking tussen opdrachtgevers, uitzendkrachten en medewerkers. Daarbij is het van essentieel belang dat je je als organisatie blijft ontwikkelen, vooral waar het gaat om proces- en kwaliteitsverbeteringen.

Het plannen en beheren van uitzendkrachtenpools is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Om ons planningsproces te optimaliseren hebben we gekozen voor het webbased personeel planningssysteem van Planbition. Met name de gebruiksvriendelijkheid, de toegankelijkheid en het eenvoudige beheer hebben de doorslag gegeven om te kiezen voor deze planningstool. Een ander pluspunt is de modulaire opbouw, waardoor we het kunnen afstemmen op onze wensen én die van onze opdrachtgevers.

Naast de innovatieve software onderscheidt Planbition zich ook als een deskundige, laagdrempelige organisatie. Ze tonen interesse, luisteren goed naar onze wensen en vertalen deze rechtstreeks naar ontwikkelpunten. Alle functionaliteiten die er in het voortraject nog niet waren of waar aan gebouwd werd, zijn inmiddels beschikbaar. Na een succesvolle pilot kijken we nu vol vertrouwen uit naar de implementatie van Planbition.